»

máj 20

BitCoin – A digitális valuta

A BitCoin (BTC) egy digitális valuta, egy olyan fizetőeszköz, amely nem függ egyetlen országtól és banktól sem. Ezen az oldalon találsz néhány információt, hogyan kezdj el BitCoin-t gyűjteni.

Mire jó a BitCoin?

 

Mivel a BTC egy digitális valuta, ezért elsősorban az interneten tudod felhasználni. Egyre több weboldalon elfogadják már, mint fizetőeszköz. De az elmúlt években úgy elterjedt, hogy ma már külön bankautomatákat is telepítenek, ahol a BTC-t átválthatjuk forintra és kivehetjük.

Hogyan gyűjthetek BitCoint?

A VIDEÓT NEM ÉN KÉSZÍTETTEM EZÉRT LEHET, HOGY EGYES OLDALAK NEM FOGNAK SZEREPELNI A BEMUTATÓBAN !

INGYEN Faucet oldalakon!

A BTC gyűjtésének két módja van. . Ezek olyan hirdetési oldalak, ahol regisztráció nélkül tudsz BTC-t gyűjteni INGYEN! Csak annyit kell tenned, hogy meglátogatod az oldalakat naponta akár többször is, megadod a BitCoin pénztárcád számát, megadod a captcha kódot és a Claim, Collect.., vagy Get Reward gombra kattintva bezsebeled a BTC-satoshi-kat, amik legtöbb esetben azonnal a BTC pénztárcádon lesznek, vagy egy úgynevezett gyűjtőpénztárcán. Ez utóbbi a Faucetbox, amit nem kell külön megnyitnod, mert amikor erre küldik a pénzt, az első ilyen oldalnál megnyitják neked automatikusan. A Faucetboxon pedig beállíthatod, hogy mennyi satoshi összegyűlése után küldjék át automatikusan a BTC pénztárcádra. EHHEZ MEG KELL NYITNI egy másik BTC pénztárcát is, ez a Blockchain.info. LEGFELÜL /TÁRCA/ ÚJ TÁRCA NYITÁSA. Itt fogod megkapni azt a karaktersorozatot, ami a pénztárcád száma lesz.

Az enyém ez: 1Mp8PoG5FutUomnehLJpENecqQ4fXxa3M2

 

Ez a satoshi gyűjtés sokkal többet hozhat referáltak nélkül, mint a PTC oldalak, és mivel itt sok esetben közvetlenül a BTC pénztárcádra kapod a pénzt, ezért ha némelyik oldal ki is fogy, vagy eltűnik, akkor se veszíted el az összegyűjtött pénzed.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>